Добре дошли в моя малък вълшебен свят от картини, изработени с техниката скулптурна живопис

Онлайн магазин за скулптурна живопис и визуални изкуства 

Мнения и отзиви

Създадох тази страничка, за да можем да си споделяме чувствата, които пораждат картините, изработени с техниката скулптурна живопис. 

Скъпи приятели,

      Преди години, когато реших да украся нашия дом и с нещо цветно, сътворено от мен, знаех, че мога да го направя. Но, не съм си представяла, че ще изработвам картини по поръчка и ще имам сайт - тази мини галерия, където ще представям картините си, за да достигнат до любителите, до ценителите на скулптурната живопис - техника, която благославям. Щастлива бях, достатъчно ми беше, че мога да подаря нещо от душата си, за да сгрея душата на близки и приятели.  Но, всяко творчество си има път и не бива да му пречим. Интересно беше споделеното от мои близки, когато за първи път виждаха моя картина:  порив  да се докоснат цветовете на "Съзвездие Младост", за да се изпита кадифената нежност и мекота на розата, желание, дошло подсъзнателно - да усетиш аромата, а също и да опиташ, ако може, "вкуса" на розата "За теб", като си отчупиш, да си "гребнеш" от божура "Ухание  Зара" с очакването, че е нещо вкусно... Възприятия, които не само ми харесват, а и "подслаждат" и моето желание да подготвя и други такива наслади за душата.

       Ще ми бъде не само интересно,  ще бъда  радостна и щастлива, ако споделите чувствата, които е породила у вас някоя от моите картини, ако имате вече или, ако тук сте почувствали друга... или... просто вашето мнение, очакването ви от тази техника и от мен, съветите ви като творци или любители.

Благодаря ви, очаквам ви! 

Галина Лозева

Получени отзиви

Great Art! Thank you Galina!

Chris

Галина Лозева Email

Thanks!

Успех, и много творчески вдъхновения!

Валерия

Галина Лозева Email

Благодаря ти, Валерче!


Ако желаете може да добавите своя отзив чрез бутона Добави мнение. Благодаря предварително!


Добави мнение